STRONA POŚWIĘCONA TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
Cześć! Miło Cię tu gościć.
Mam na imię Marta i postaram się zarazić Cię pasją do jedzenia. Przy okazji opowiem kilka ciekawych historii na temat produkcji żywności i zdradzę tajniki pysznej, szybkiej i zdrowej kuchni.
Jestem Technologiem Żywności i Żywienia Człowieka. W branży od 2013 roku. Jeśli potrzebujesz mojej pomocy zajrzyj na stronę Oferta. Aby dowiedzieć się więcej na temat pracy i życia technologa żywności wskakuj na Blog!
I pamiętaj by zapisać się do newslettera, który znajdziesz na końcu każdej strony.
Wkrótce ruszają zapisy na nowe kursy, a osoby z listy mailingowej otrzymują najlepsze oferty!
Najnowsze Artykuły
Kim zostanę gdy dorosnę? Co można robić po Technologii Żywności?
Jakie studia wybrać? To pytanie zadawał sobie pewnie każdy nie jeden raz. Ja natomiast wielokrotnie otrzymuję pytanie co właściwie można robić po Technologii Żywności? Piszą do mnie młodzi ludzie zastanawiający się czy warto? Co można robić po ukończeniu technologii...
Cudze chwalicie swego nie znacie! Jaki olej wybrać i dlaczego olej rzepakowy?
Nie od dziś wiadomo, że moda rządzi światem. Moda na ciuchy, na fryzury na diety i co za tym idzie produkty spożywcze. Przeżywaliśmy już zachłyśnięcie się oliwą z oliwek, olejem palmowym i olejem kokosowym…. Najwyższy czas by rozpocząć modę na olej rzepakowy! Dlaczego...
Rozmrażanie żywności! Czyli jak nie zatruć się domowymi zapasami.
Zakładam, że znasz już podstawowe zasady bezpiecznego mrożenia potraw, które opisałam w poprzednim wpisie i chcesz dowiedzieć się jak sprawić by rozmrożona żywność była smaczna i bezpieczna dla Twojego zdrowia. Oraz, że w bezpieczny oraz ekonomiczny sposób zamrażasz...