STRONA POŚWIĘCONA TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI

Cześć! Miło Cię tu gościć.

Mam na imię Marta i postaram się zarazić Cię pasją do jedzenia. Przy okazji opowiem kilka ciekawych historii na temat produkcji żywności i zdradzę tajniki pysznej, szybkiej i zdrowej kuchni.
Jestem Technologiem Żywności i Żywienia Człowieka. W branży od 2013 roku. Jeśli potrzebujesz mojej pomocy zajrzyj na stronę Oferta. Aby dowiedzieć się więcej na temat pracy i życia technologa żywności wskakuj na Blog!

I pamiętaj by zapisać się do newslettera, który znajdziesz na końcu każdej strony.

Wkrótce ruszają zapisy na nowe kursy, a osoby z listy mailingowej otrzymują najlepsze oferty!

Najnowsze Artykuły

Święta , Święta i po Świętach! Bezpieczne mrożenie.

Święta , Święta i po Świętach! Bezpieczne mrożenie.

Dla wielu z nas okres świąteczny to przede wszystkim czas, w którym pozwalamy sobie na więcej. Długie godziny spędzone z najbliższymi stwarzają mnóstwo okazji do wspólnych posiłków i celebracji. Przygotowujemy nasze ulubione i tradycyjne potrawy. Co jednak jeśli w tym...

Chleba naszego powszedniego trudny wybór.

Chleba naszego powszedniego trudny wybór.

Chleb pszenny, żytni czy mieszany? Na zakwasie czy na drożdżach? Pełnoziarnisty czy wieloziarnisty?   Jaki wybrać? Jeśli co dzień zadajesz sobie to pytanie postaram się pomóc Ci w wyborze. Mąka, woda, zakwas (i opcjonalnie drożdże) oraz sól to wszystko co potrzeba do...

Rodzaje wegetarianizmu

Rodzaje wegetarianizmu

Diety wegetariańskie oraz różne jej rodzaje zyskują na popularności. Jest wiele powodów, dla których miliony osób na świecie starają się ograniczyć lub całkiem wyeliminować mięso i produkty odzwierzęce i przejść na dietę wegetariańską. Okazuje się jednak, że nie ma...

Ustawienia prywatności

Dostosuj ustawienia

Zapisz
W celu zapewnienia najwyższej jakości działania ta strona wykorzystuje pliki cookies. Zmian dotyczących plików cookies możesz dokonać w ustawieniach swojej przeglądarki.
Czytaj więcej